Μέλι Πεύκου

Ένα «δώρο» της ελληνικής φύσης, μια «πολύτιμη» τροφή για όλους!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Παράγεται & συλλέγεται από τα πανέμορφα δάση της Χαλκιδικής
ΕΝΑ SUPERFOOD
Το πευκόμελο αποτελεί μια τροφή - πολυφάρμακο με εξαιρετική γεύση
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μέλι πλούσιο σε φαινόλες, με υψηλή αντιοξειδωτική δράση
Μέλι Πέυκου The Monk
πληροφοριες

To Πευκόμελό μας

Το πεύκο, θεωρείται το σημαντικότερο ελληνικό μελισσοκομικό φυτό, με το 65% περίπου της συνολικής εγχώριας παραγωγής μελιού να προέρχεται από το συγκεκριμένο δέντρο.

«Πρωταγωνίστριες» περιοχές στην παραγωγή πευκόμελου είναι η Χαλκιδική, η βόρεια Εύβοια, η Θάσος, η Σκόπελος, η Ρόδος και η Ζάκυνθος.

Πρόκειται για σκούρο μέλι, ιδιαίτερα κατά την παραγωγή του το Φθινόπωρο, χαμηλής περιεκτικότητας σε φυσική γλυκόζη με αποτέλεσμα να μην ζαχαρώνει εύκολα, παραμένοντας μάλιστα ρευστό για μακρύ χρονικό διάστημα.

Λόγω της χαμηλής συγκέντρωσης σακχάρων, δεν έχει πολύ γλυκιά γεύση ενώ το άρωμά του θυμίζει έντονα τη μυρωδιά του δάσους!

Περιέχει αμέτρητα, πολύτιμα συστατικά, συμβάλλοντας έτσι στην ενδυνάμωση της συνολικής άμυνας του οργανισμού, καθιστώντας το σημαντική τροφή για την υγεία και την ευεξία!

γιατι μελι the monk

Μοναδική Γεύση

Πευκόμελο The Μonk: βιολογικό, δυναμωτικό, γευστικό…… απλά υπέροχο!

Τα πευκοδάση της Χαλκιδικής προσφέρουν τα «μέγιστα» στη μέλισσα για τη δημιουργία, του εξαιρετικής ποιότητας πευκόμελου The Monk.

Μέλι πλούσιο σε φαινόλες, με υψηλή αντιοξειδωτική δράση, συμβάλλει ενεργά στην προστασία των κυττάρων από τη φθορά των ελεύθερων ριζών. Είναι αντιβακτηριδιακό και δρα αποτελεσματικά ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα παθογόνων μικροοργανισμών. Έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, προστατεύοντας από τον καρκίνο του μαστού και του προστάτη, ενώ μελέτες έχουν δείξει πως αποτελεί ιδανική τροφή για την αντιμετώπιση της αναιμίας, λόγω των πολλών ιχνοστοιχείων που περιέχει όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος, το μαγνήσιο.

Το πευκόμελο που διατίθεται από το κατάστημα ΤΗΕ ΜΟΝΚ αποτελεί μια τροφή- πολυφάρμακο με εξαιρετική γεύση, φτιαγμένο με προσήλωση και αγάπη από τις μέλισσες που «περιδιαβαίνουν» τα κατάμεστα δάση της Χαλκιδικής.

Υψηλή ποιότητα

Eξαιρετική ποιότητα πευκόμελου από τα πευκοδάση της Χαλκιδικής

Αντιοξειδωτική δράση

Πλούσιο σε φαινόλες, συμβάλλει ενεργά στην προστασία των κυττάρων

Αντιβακτηριδιακή προστασία

Δρα αποτελεσματικά ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα παθογόνων μικροοργανισμών.

Ιδανική τροφή

Για την αντιμετώπιση της αναιμίας, λόγω των πολλών ιχνοστοιχείων

TΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέλι Δάσους & Πεύκου

Ιδιαίτερα γευστικά, υψηλής θρεπτικής αξίας, με δυνατό άρωμα και βελούδινη γεύση.

Μέλι Δάσους

Η σύνθεση του «περίπλοκου χαρακτήρα» του δασόμελου The Monk, του δίνει δυνατό άρωμα και μοναδικά βελούδινη γεύση, με σπάνια αρωματικά στοιχεία, που το κατατάσσουν ως ένα από τα καλύτερα στο είδος του!

Online Store

Θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα μας στο κατάστημα ή τον επαγγελματικό σας χώρο; Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας.