Σύνοψη

Σας ευχαριστούμε για τις αγορές σας στο The Monk Honey! Εκτιμούμε την συνεργασία σας και θέλουμε να εξασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας με τα προϊόντα μελιού μας.

Επιστροφές

Δυστυχώς, δεν δεχόμαστε επιστροφές σε κανένα από τα προϊόντα μας. Η πώληση των προϊόντων μας είναι τελική. Αυτή η πολιτική εφαρμόζεται για τη διατήρηση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων μελιού μας, καθώς και για τη διασφάλιση της ικανοποίησης όλων των πελατών μας.

Επιστροφή Χρημάτων

Καθώς δεν επιτρέπουμε επιστροφές, δεν προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων. Από τη στιγμή που μια παραγγελία έχει τοποθετηθεί και διεκπεραιωθεί, δεν μπορεί να ακυρωθεί ή να επιστραφεί. Ελέγξτε προσεκτικά την παραγγελία σας πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Ελαττωματικό ή Καταστραμμένο προϊόν

Στην ιδιαίτερη περίπτωση που λάβετε ένα κατεστραμμένο ή ελαττωματικό προϊόν, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο info@themonk.gr εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να παρέχουμε μια κατάλληλη λύση, όπως αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφής χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@themonk.gr. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας με το The Monk Honey θα παραμείνει θετική.