Μέλι Δάσους

Σκούρο μέλι, μεγάλης θρεπτικής αξίας με βελούδινη γεύση, απευθύνεται στους λάτρεις του καλού μελιού!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Παράγεται & συλλέγεται από τα πανέμορφα δάση της Χαλκιδικής
ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κατατάσσει στην «κορυφή» των μελιών παγκοσμίως
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Λόγω αυτής της ποικιλομορφίας, το δασόμελο περιέχει ανάμιξη από πολλά είδη μελιτώματος και νέκταρ
Μέλι δάσους The Monk
πληροφοριεσ

Μέλι Δάσους

Το ελληνικό μέλι δάσους αποτελεί μια ξεχωριστή ποικιλία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κατατάσσει στην «κορυφή» των μελιών παγκοσμίως, όσον αφορά στην ποιότητά του και στην υψηλή αντιοξειδωτική του δράση.

Συλλέγεται από μια ευρεία ποικιλία δέντρων, όπως τα πεύκα, οι άγριες βελανιδιές, οι καστανιές, τα έλατα, οι φλαμουριές, τα άγρια βότανα καθώς και πολλά σπάνια ενδημικά είδη φυτών, που η φύση «απλόχερα» στο δάσος χαρίζει.

Λόγω αυτής της ποικιλομορφίας, το δασόμελο περιέχει ανάμιξη από πολλά είδη μελιτώματος και νέκταρ και όχι μόνο από ένα, χαρακτηριστικό που το κάνει τόσο ξεχωριστό και με αναρίθμητα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό!

γιατι μελι the monk

Μοναδική Γεύση

Όταν η μέλισσα «συνεργάζεται» αρμονικά με τα δάση της Χαλκιδικής δημιουργεί τοThe Monk μέλι!

Τα πανέμορφα δάση της Χαλκιδικής, στα οποία μετακινούνται τα μελίσσια αποτελούν ένα εξαιρετικό περιβάλλον συλλογής για τη δημιουργία του μοναδικού αυτού μελιού!

Το παχύρευστο δασόμελο The Monk είναι μέλι υψηλής θρεπτικής αξίας, διότι περιέχει μεγάλες ποσότητες σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο και νάτριο.

Αποτελεί «ασπίδα» του οργανισμού βοηθώντας στη γρίπη, στην υπερκόπωση και στις γαστρικές διαταραχές, ενώ είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τα ένζυμα που περιέχει, ενισχύουν τις λειτουργίες των ζωτικών οργάνων και τον μεταβολισμό, τονώνοντας έτσι όλο τον οργανισμό.

Σε ρευστή κατάσταση είναι πάντα πολύ σκούρο και κατά τη διεργασία της κρυσταλλοποίησής του «πλημυρίζει» με ωραίες αποχρώσεις, καφέ χρώματος.

Η σύνθεση του «περίπλοκου χαρακτήρα» του δασόμελου The Μonk, του δίνει δυνατό άρωμα και μοναδικά βελούδινη γεύση, με σπάνια αρωματικά στοιχεία, που το κατατάσσουν ως ένα από τα καλύτερα στο είδος του!

Υψηλή θρεπτική αξία

Περιέχει μεγάλες ποσότητες σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο και νάτριο.

Ασπίδα προστασίας

Βοηθάει στην γρίπη, στην υπερκόπωση και στις γαστρικές διαταραχές.

Δυνατό άρωμα

Η σύνθεση του «περίπλοκου χαρακτήρα» του δασόμελου The Μonk, του δίνει δυνατό άρωμα

Βελούδινη γεύση

Η σύνθεση του «ιδιαίτερου χαρακτήρα» του δασόμελου The Monk, του δίνει μοναδικά βελούδινη γεύση

TΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέλι Δάσους & Πεύκου

Ιδιαίτερα γευστικά, υψηλής θρεπτικής αξίας, με δυνατό άρωμα και βελούδινη γεύση.

Μέλι Πεύκου

Τα πευκοδάση της Χαλκιδικής προσφέρουν τα «μέγιστα» στη μέλισσα για τη δημιουργία, του εξαιρετικής ποιότητας πευκόμελου The Monk.

Online store

Θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα μας στο κατάστημα ή τον επαγγελματικό σας χώρο; Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας.