Όροι και Προϋποθέσεις

Πολιτική απορρήτου

  1. 1. Εισαγωγή

1.1 Η ατομική επιχείρηση Πιτσιόρλα Κυριακή  (στο εξής αναφερόμενη και ως «THE MONK », «εμείς», «εμάς» ή «μας») δεσμεύεται πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας της και των πελατών της. Δεν θα γνωστοποιούμε πληροφορίες πελατών σε τρίτα μέρη εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Η THE MONK θα μεταχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα τα οποία της διατίθενται από τους χρήστες της Ιστοσελίδας www.themonk.gr (στο εξής αναφερόμενης ως «Ιστοσελίδας»), σύμφωνα με όλους τους σχετικούς νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Ελλάδας σχετικά με την προστασία των δεδομένων αυτών.

1.2. Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των στοιχείων του λογαριασμού σας και τον περιορισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο λογαριασμό σας ή με τον κωδικό πρόσβασής σας. Πρέπει να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσετε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας παραμένει απόρρητος και ασφαλής. Επιπρόσθετα, εάν για οποιοδήποτε λόγο πιστεύετε ότι κάποιο άλλο άτομο γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας ή ότι ο κωδικός αυτός χρησιμοποιείται ή είναι πιθανό να χρησιμοποιείται χωρίς τη συγκατάθεσή σας, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας. Σε διαφορετική περίπτωση ευθύνεστε οι ίδιοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα πραγματοποιηθεί με τον κωδικό χρήστη σας μέχρι του χρονικού σημείου ενημέρωσης της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση το βάρος απόδειξης το φέρει πάντοτε το μέλος που επικαλείται την τυχόν έλλειψη ταυτοποίησης και όχι η Εταιρεία. Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ενότητας «Ο Λογαριασμός μου» στην Ιστοσελίδα του THE MONK. Σας συνιστούμε να αλλάζετε τακτικά τον κωδικό πρόσβασής σας, δηλαδή κάθε έξι μήνες περίπου.

1.3. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι σωστές, αληθείς, επικαιροποιημένες και πλήρεις και ενημερώστε μας αμέσως για τυχόν αλλαγή στις λεπτομέρειες που καταχωρήσατε όταν εγγραφήκατε. Σε περίπτωση εγγραφής νομικού προσώπου πρέπει να αναφέρεται το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας καθώς και η πλήρης επωνυμία της. Η THE MONK βασίζεται στις δηλώσεις του χρήστη για τα προσωπικά του στοιχεία και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτά.

1.5. Η THE MONK επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αρνηθεί την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, να διακόψει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί περιεχόμενο, ή να ακυρώσει παραγγελίες κατά τη διακριτική της ευχέρεια.

1.6. Επισημαίνεται ότι το όνομα χρήστη που θα επιλέξει το μέλος δεν πρέπει να είναι παράνομο όπως λ.χ. χυδαίο, υποτιμητικό ή απρεπές με οποιονδήποτε τρόπο ή να παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα τρίτων. Επιπλέον, το όνομα χρήστη δεν πρέπει να περιέχει ενδείξεις για διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή διαδικτύου, προσωπικά στοιχεία επαφής/επικοινωνίας με τον χρήστη ή να βλάπτει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων.

1.7 Η εν λόγω Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης του THE MONK και δεσμεύεστε από αυτή τόσο κατά την πλοήγησή σας την ιστοσελίδα μας όσο και κάθε φορά που εισέρχεσθε ως μέλος ή ως χρήστης στην Ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας (www.themonk.gr).

  1. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

2.1. Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι πάντοτε συναφή και πρόσφορα προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς εσάς και την εκτέλεση αγοραπωλησιών από την ιστοσελίδα μας.

2.2. Ειδικότερα, τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι:

α) προκαθορισμένα δεδομένα κατά την εγγραφή σας ως μέλους, καθώς και σε άλλα πεδία της ιστοσελίδας μας (όπως λ.χ. «Ο Λογαριασμός μου», «Προτείνετέ μας σε ένα φίλο σας», «Στείλτε μας e-mail», «Live chat»,, όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης του μέλους, φύλο, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), όνομα μέλους, κωδικό μέλους. Από τα δεδομένα αυτά όσα είναι προαιρετικά δηλώνονται από εσάς κατόπιν αποκλειστικής επιλογής σας κατά την ελεύθερη βούλησή σας.

β) την διευθύνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας σε περίπτωση που εγγραφείτε στη λίστα προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία/newsletters από την εταιρεία μας (χωρίς ταυτόχρονα να εγγραφείτε και ως μέλος μας).

γ) Επίσης δηλώνετε και τα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι συναφή και πρόσφορα για την εκτέλεση της συγκεκριμένης κάθε φορά αγοραπωλησίας σας όπως την πλήρη διεύθυνση παράδοσης, την πλήρη διεύθυνση τιμολόγησης, τα στοιχεία που αφορούν στην καταβολή της πληρωμής.

δ) Σε περίπτωση που μας προτείνετε σε ένα φίλο σας και στη περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε σε ένα φίλο σας «Κάρτα Δώρου», συλλέγουμε το όνομα, το φύλο και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του φίλου σας, παραλήπτη του μηνύματος.

ε) το βιογραφικό σας σημείωμα και όσες πληροφορίες αυτό περιέχει, κατόπιν αποστολής του από εσάς προς εμάς σε συνέχεια επισύναψης σχετικού αρχείου στο πεδίο «Ευκαιρίες καριέρας».

ζ) τέλος δεδομένα επικοινωνιών όπως λ.χ. διεύθυνση IP τα οποία είναι τεχνικώς απαραίτητα για την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή/και για την διενέργεια αγορών, τα οποία διατηρούνται για όσο χρόνο προβλέπει ο νόμος για επιχειρήσεις όπως η δική μας. (Νόμος 2742/1997, Νόμος 3471/2006, όπως ισχύουν σήμερα  και οι σχετικές με αυτούς διατάξεις.)

  1. Η συγκατάθεσή σας

3.1. Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή την εγγραφή σας ως μέλους στην ιστοσελίδα μας ή με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την ιστοσελίδα μας ή με την εγγραφή σας στη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter μας ή με την εγγραφή σας ως μέλους στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής δηλώνετε ότι αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική καθώς και μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που αναφέρονται στο άρθρο 2 ανωτέρω.

3.2. Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων από την ιστοσελίδα μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας:
α) Με την αποστολή αιτήματος για παραγγελία συναινείτε στη λήψη στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας και των ειδοποιήσεων  , οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας.
β) να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία/newsletters για προϊόντα ή/και υπηρεσίες που διατίθενται δια μέσου της ιστοσελίδα μας. Την συγκατάθεση αυτή μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε επικοινωνώντας με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας ή να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «κατάργηση εγγραφής» σε οποιαδήποτε επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

3.3. Με την επιφύλαξη της λήψης των ειδοποιήσεων που αναφέρονται στο άρθρο 6.12 των Όρων και Προϋποθέσεων για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (νέας, τροποποιηθείσας, κατόπιν επιστροφής ή υπαναχώρησης), σε κάθε περίπτωση μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία μέρους ή του συνόλου των προσωπικών σας δεδομένων όπως αυτά αναλύονται στο άρθρο 2 ανωτέρω ως εξής:
α) για τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στο άρθρο 2.2. α) ανωτέρω με τη διαγραφή σας από μέλος της ιστοσελίδας μας
β) για τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στο άρθρο 2.2. β) ανωτέρω με την διαγραφή σας από τη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter της εταιρείας μας οποτεδήποτε με τον τρόπο που αναφέρεται στο άρθρο 4.2. κατωτέρω.
γ) για τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στο άρθρο 2.2.

 

3.4. Η THE MONK δεν αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών καρτών, τα οποία τα διαχειρίζεται με ασφάλεια και με δική του ευθύνη αποκλειστικά και μόνον ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών δια μέσου της ιστοσελίδας του οποίου γίνεται η επεξεργασία και η εκτέλεση των πληρωμών. Το ίδιο ισχύει και για δεδομένα πληρωμών τα οποία χρησιμοποιούνται από on line παρόχους πληρωμών όπως π.χ. το PayPal.

3.5. Σε περίπτωση πάντως γνωστοποίησης από το μέλος, η οποία γίνεται μόνο προς τους αρμόδιους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας, καθώς είναι και οι μόνοι έχοντες πρόσβαση σε όποιες πληροφορίες των συναλλαγών σας είναι αναγκαίες για την διεκπεραίωση του αιτήματός σας, πληροφοριών λογαριασμού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου ή/και τραπέζης του, το μέλος συναινεί ότι η THE MONK θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για όλες τις ενδεχόμενες επιστροφές χρηματικών ποσών προς το μέλος όπως λ.χ. σε περίπτωση υπαναχώρησης του. Για τις δε επιστροφές χρηματικών ποσών που γίνονται προς τις πιστωτικές κάρτες των μελών ή προς λογαριασμούς που τα μέλη διατηρούν σε on line παρόχους πληρωμών όπως λ.χ. το PayPal, υπεύθυνοι για την σχετική επεξεργασία των δεδομένων αυτών είναι αποκλειστικά και μόνον οι συνεργαζόμενες τράπεζες (εκδότρια και λήπτρια) ή ο τρίτος on line πάροχος πληρωμών όπως π.χ. το PayPal.

3.6. Η THE MONK σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τις ενέργειες επί των προσωπικών σας δεδομένων ιστοσελίδων τρίτων μερών από τις οποίες συνδεθήκατε ή αποκτήσατε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα του THE MONK.GR

  1. Επικοινωνία και Μάρκετινγκ

4.1. Εάν έχετε πραγματοποιήσει αγορά από την Ιστοσελίδα μας, ενδέχεται κατά καιρούς να λαμβάνετε ενημερώσεις με γενικές πληροφορίες ή/και με διαφημιστικό χαρακτήρα (ενημερωτικά δελτία/newsletters) για τα τελευταία προϊόντα μας, νέα από τις δραστηριότητες της Εταιρείας (όπως διαγωνισμοί, νικητές, κ.λπ.), καθώς και ειδικές προσφορές μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), SMS, γραπτών επιστολών και δια τηλεφώνου. Για τις ανωτέρω ενέργειες μάρκετινγκ το μέλος συμφωνεί ότι η THEMONK.GR θα επεξεργάζεται και θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα του.

4.2. Όλα τα μέλη της THE MONK μπορούν να άρουν τη συναίνεσή τους από τη χρήση των προσωπικών δεδομένων τους και να επιλέξουν να μη λαμβάνουν επικοινωνίες για λόγους μάρκετινγκ (ενημερωτικά δελτία/newsletters). Εάν επιθυμείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε επικοινωνίες για λόγους μάρκετινγκ (ενημερωτικά δελτία/newsletters) από εμάς ή/και επιλεγμένα τρίτα μέρη, πρέπει να το επιλέξετε από την ενότητα της Ιστοσελίδας «Ο Λογαριασμός μου». Μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα «Ο Λογαριασμός μου» αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε ή να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «κατάργηση εγγραφής» σε οποιαδήποτε επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

  1. Cookieς

Κατηγορία cookies 1: Αυστηρώς απαραίτητα cookies
Τα cookies αυτά είναι απαραίτητα προκειμένου να είναι η ιστοσελίδα σε θέση να παράσχει τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, όπως για παράδειγμα να απομνημονεύει τα προϊόντα που έχετε στο καλάθι των αγορών σας, τα οποία θα παραμένουν εκεί για 7 ημέρες μετά την τελευταία ενημέρωση του καλαθιού σας και στη συνέχεια θα διαγράφονται.

Κατηγορία 2: Cookies λειτουργικότητας
Αυτά τα cookies απομνημονεύουν επιλογές σας, όπως αυτές που αφορούν τη γλώσσα, και παραμέτρους αναζήτησης, όπως μέγεθος, κουζίνες, συνταγές, προέλευση του προϊόντος, κ.λπ.. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσαρμόσουν την εμπειρία και τις επισκέψεις σας ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις επιλογές σας, αλλά και να σας αρέσουν περισσότερο. Επιπλέον, οι πληροφορίες που συλλέγονται σε ανώνυμη βάση από πολλούς χρήστες μάς επιτρέπουν να βελτιώνουμε τον τρόπο λειτουργίας της ιστοσελίδας. Για παράδειγμα, η λειτουργία Αποθηκευμένα Προϊόντα χρησιμοποιεί ένα cookie για να απομνημονεύει τα προϊόντα που εκφράσατε την επιθυμία να αποθηκεύσετε κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα μας.
Σας συνιστούμε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να μην αποθηκεύονται cookies στον υπολογιστή σας χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

InternetExplorer 7.0+, 8.0+, 9.0+

Για να αποτρέψετε την εγκατάσταση νέων cookies
• Μεταβείτε στο μενού Εργαλεία (Tools) στη γραμμή μενού
• Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές Internet (Internet Options)
• Κάντε κλικ στην καρτέλα Απόρρητο (Privacy) επάνω
• Μετακινήστε το ρυθμιστικό στο κουμπί Αποκλεισμός όλων των cookies (Block all Cookies)
Για να διαγράψετε υπάρχοντα cookies
• Μεταβείτε στο μενού Εργαλεία (Tools) στη γραμμή μενού
• Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές Internet (Internet Options)
• Κάντε κλικ στην καρτέλα Γενικά (General) στην ενότητα Ιστορικό Περιήγησης (Browsing History) και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή (Delete)


InternetExplorer 8.0+

Για να αποτρέψετε την εγκατάσταση νέων cookies
• Μεταβείτε στο μενού Εργαλεία (Tools) στη γραμμή μενού
• Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές Internet (Internet Options)
• Κάντε κλικ στην καρτέλα Απόρρητο (Privacy) επάνω
• Κάντε κλικ στην επιλογή Τοποθεσίες (Sites)
• Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο διαλόγου, το παράθυρο Ενέργειες απορρήτου ανά τοποθεσία (Per Site Privacy Actions)
• Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας στο πλαίσιο Διεύθυνση ιστοσελίδας (Address of website) και κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός (Block)
Για να διαγράψετε υπάρχοντα cookies
• Μεταβείτε στο μενού Εργαλεία (Tools) στη γραμμή μενού
• Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές Internet (Internet Options)
• Κάντε κλικ στην καρτέλα Απόρρητο (Privacy) επάνω
• Κάντε κλικ στην επιλογή Τοποθεσίες (Sites)
• Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο διαλόγου, το παράθυρο Ενέργειες απορρήτου ανά τοποθεσία (Per Site Privacy Actions)
• Κάτω από το πλαίσιο Ιστορικό επίσκεψης ιστοσελίδων (Managed websites) θα δείτε μια λίστα με όλες τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφθεί
• Για να αφαιρέσετε όλα τα cookies κάντε κλικ στο κουμπί Αφαίρεση όλων (Remove all)


InternetExplorer 7.0+

Για να αποτρέψετε την εγκατάσταση νέων cookies
• Μεταβείτε στο μενού Εργαλεία (Tools) στη γραμμή μενού
• Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές (Options)
• Κάντε κλικ στην καρτέλα Απόρρητο (Privacy) επάνω
• Κάντε κλικ στο κουμπί Για Προχωρημένους (Advanced)
• Επιλέξτε Προτροπή (Prompt) και για τα Cookies πρώτου μέρους (First party cookies) και για τα Cookies τρίτων μερών (Third Party Cookies)
Για να διαγράψετε υπάρχοντα cookies
• Μεταβείτε στο μενού Εργαλεία (Tools) στη γραμμή μενού
• Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές (Options)
• Κάντε κλικ στην καρτέλα Γενικά (General) επάνω
• Στην ενότητα Ιστορικό Περιήγησης (Browsing History), κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή (Delete)
• Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή Cookies (Delete Cookies)


Firefox 2.0+, 3.0+, 4.0+

Για να αποτρέψετε την εγκατάσταση νέων cookies
• Μεταβείτε στο μενού Εργαλεία (Tools) στη γραμμή μενού
• Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές (Options)
• Κάντε κλικ στην καρτέλα Απόρρητο (Privacy)
• Απενεργοποιήστε το πλαίσιο Αποδοχή cookies από τοποθεσίες (Accept Cookies From sites)
Για να διαγράψετε υπάρχοντα cookies
• Μεταβείτε στο μενού Εργαλεία (Tools) στη γραμμή μενού
• Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές (Options)
• Κάντε κλικ στην καρτέλα Απόρρητο (Privacy)
• Κάντε κλικ στην επιλογή Εκκαθάριση τώρα (Clear Now)
• Επιλέξτε Cookies (Cookies)
• Κάντε κλικ στην επιλογή Εκκαθάριση προσωπικών δεδομένων τώρα (Clear Private Data Now)

GoogleChrome

Για να αποτρέψετε την εγκατάσταση νέων cookies
• Κάντε κλικ στο εικονίδιο εργαλείου που βρίσκεται επάνω δεξιά στο πρόγραμμα περιήγησής σας
• Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές (Options)
• Κάντε κλικ στην καρτέλα Σύνθετες Επιλογές (Under the Bonnet) (ΗΒ) / (Under the Hood) (US)
• Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις περιεχομένου (Content settings) στην ενότητα Απόρρητο (Privacy)
• Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Να επιτρέπεται ο ορισμός τοπικών δεδομένων (Allow local data to be set)
• Επιλέξτε Αποκλεισμός ορισμού δεδομένων από τοποθεσίες (Block sites from setting any data)
Για να διαγράψετε υπάρχοντα cookies
• Κάντε κλικ στο εικονίδιο εργαλείου που βρίσκεται επάνω δεξιά στο πρόγραμμα περιήγησής σας
• Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές (Options)
• Κάντε κλικ στην καρτέλα Σύνθετες Επιλογές (Under the Bonnet) (ΗΒ) / (Under the Hood) (US)
• Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις περιεχομένου (Content settings) στην ενότητα Απόρρητο (Privacy)
• Κάντε κλικ στο κουμπί Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης (Clear browsing data)

Safari

Για να αποτρέψετε την εγκατάσταση νέων cookies και να διαγράψετε υπάρχοντα
• Μεταβείτε στο μενού του Safari (εικονίδιο επάνω δεξιά στο πρόγραμμα περιήγησής σας) και επιλέξτε Προτιμήσεις (Preferences)
• Από το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, επιλέξτε το εικονίδιο ασφαλείας (κλειδαριά)
• Στη ρύθμιση Αποδοχή Cookies (Accept Cookies), επιλέξτε το κουμπί Ποτέ (Never)



Opera

  • Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις (Settings)
    • Κάντε κλικ στις Προτιμήσεις (Preferences)
    • Κάντε κλικ στην επιλογή Για Προχωρημένους (Advanced)
    • Κάντε κλικ στα Cookies (Cookies) και επιλέξτε Να μη γίνονται ποτέ δεκτά Cookies (never accept Cookies)

Πίνακας Cookies

Παρόλο που ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τα ανωτέρω, εντούτοις οι παραπάνω πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνον προς διευκόλυνσή σας ενώ ενδεχομένως να υπάρχουν νέες διαθέσιμες ενημερώσεις, τις οποίες οφείλετε να ελέγχεται και να διασταυρώνεται οι ίδιοι. Σε κάθε περίπτωση έκαστος χρήστης/μέλος φέρει ο ίδιος την ευθύνη για την επιτυχημένη διαγραφή ή απαγόρευση εγκατάστασης των cookies στον υπολογιστή του.

  1. Στατιστικά στοιχεία ιστοσελίδας

6.1 Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε για στατιστικούς λόγους ή προκειμένου να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας:

  • Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, τις επισκέψεις σας και τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας (π.χ. τη διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική σας θέση, το πρόγραμμα περιήγησής σας, τον τρόπο ενημέρωσης για την Ιστοσελίδα, τη διάρκεια της επίσκεψης και τον αριθμό προβολών της σελίδας).
    • Πληροφορίες σχετικά με οποιεσδήποτε συναλλαγές πραγματοποιήσατε με εμάς στην ή σχετικά με την παρούσα Ιστοσελίδα

 

6.2 Η THE MONK συλλέγει και επεξεργάζεται αυτού του είδους τις πληροφορίες, καθώς και αυτές που προκύπτουν από τα cookies που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα δυνάμει του άρθρου 5 ανωτέρω, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες της Ιστοσελίδας (τεχνολογικά καθώς και ως προς το user experience) καθώς και για στατιστικούς σκοπούς.

6.3. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με την συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των ως άνω πληροφοριών μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας.

  1. Φροντίζοντας για την ασφάλεια των δεδομένων σας

7.1. Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένα συστήματα για την διεξαγωγή απαραίτητων ελέγχων για την καταπολέμηση περιπτώσεων απάτης και για το λόγο αυτό ενδέχεται στο πλαίσιο δειγματοληπτικών ελέγχων με τεχνικά μέσα να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας έχετε παράσχει. Το μέλος συμφωνεί ότι σε περίπτωση ύπαρξης εύλογων στοιχείων και εφόσον το απαιτεί η συγκεκριμένη περίσταση, η THE MONK θα έχει το δικαίωμα να συλλέξει, επεξεργαστεί και χρησιμοποιήσει εκείνα τα δεδομένα, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη κάθε παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης της THE MONK. Οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να γνωστοποιηθούν σε μια εταιρεία παροχής πληροφοριών πιστοληπτικής ικανότητας ή πρόληψης απάτης, η οποία ενδέχεται να κρατήσει αρχείο με αυτές τις πληροφορίες. Αυτό συμβαίνει μόνο για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας (δεν πραγματοποιείται πιστωτικός έλεγχος και δεν επηρεάζεται η πιστοληπτική σας ικανότητα).

7.2. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος γνωστοποίησης των πληροφοριών σας, εάν κάτι τέτοιο μας ζητηθεί από την αστυνομία ή οποιαδήποτε ρυθμιστική ή κυβερνητική αρχή στο πλαίσιο ερευνών σχετικά με δραστηριότητες κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης. Επιπλέον, δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη για την πολιτική απορρήτου των χρηματοπιστωτικών οργανισμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, ιδιαίτερα μάλιστα για τους όρους χρήσης τους αναφορικά με την εκτέλεση διάφορων συναλλαγών.

7.3. Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των δραστηριοτήτων τόσο που συλλέγουμε εμείς κατά τα προβλεπόμενα στην Παρούσα Πολιτική όσο και κατά τη χρήση της ιστοσελίδας, Ωστόσο επισημαίνεται ότι ιδίως η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στην ιστοσελίδα μας (οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη). Από τη στιγμή που λαμβάνουμε τις πληροφορίες σας, χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

7.4. Για να προστατεύσει τα δεδομένα σας, η THE MONK χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιημένη από την RapidSSL. Η THEMONK.GR χρησιμοποιεί ψηφιακά πιστοποιητικά SSL της RapidSSL Inc.

Κάθε φορά που πληκτρολογείτε πληροφορίες σε μια ιστοσελίδα που έχετε επισκεφθεί, η RapidSSL εμφανίζει το σήμα με το πράσινο λουκέτο στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος περιήγησής σας, ακριβώς πριν τη διεύθυνση της ιστοσελίδας, διασφαλίζοντας την προστασία της συναλλαγής και των δεδομένων σας. Εάν κάνετε κλικ στο ανωτέρω λουκέτο, μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το πιστοποιητικό SSL της THEMONK.GR.

Η RapidSSL είναι από τους πιο αξιόπιστους παρόχους στον κόσμο όσον αφορά στην ασφάλεια των συναλλαγών στο διαδίκτυο.

Η προστασία της ανωτέρω τεχνολογίας εξασφαλίζει ότι οποιαδήποτε δεδομένα εισάγετε στην Ιστοσελίδα μας μεταδίδονται κρυπτογραφημένα. Ακολουθεί μια διαδικασία ταυτοποίησης του μηνύματος και του διακομιστή. Οι λύσεις της RapidSSL για την ασφάλεια των ιστοσελίδων περιλαμβάνουν κορυφαίες λύσεις SSL, διαχείρισης πιστοποιητικών, αξιολόγησης ευπάθειας και σάρωσης κακόβουλου λογισμικού. Με τη χρήση των RapidSSL, οι πελάτες μας μπορούν να μείνουν ήσυχοι, ήδη από την αναζήτηση, ότι η περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας και η αγορά προϊόντων από αυτή προστατεύονται.

7.4.Τα στοιχεία πιστωτικών καρτών που μεταδίδονται από την Ιστοσελίδα μας σε εταιρείες εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών διέπονται από τους κανόνες που έχει θέσει το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας του Κλάδου Καρτών Πληρωμών (PCI DSS). Αποστολή του εν λόγω Συμβουλίου είναι «η ενίσχυση της ασφάλειας των στοιχείων λογαριασμών πληρωμής, προωθώντας την γνώση και την εκπαίδευση στα Πρότυπα Ασφαλείας PCI». Το Συμβούλιο ιδρύθηκε από τις American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard Worldwide και Visa Inc.. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας του Κλάδου Καρτών Πληρωμών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του, www.pcisecuritystandards.org.

 

8.Η Ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, ούτε ηχογραφούνται σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας. Πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της Τράπεζας Πειραιώς ΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι η Ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε αυτή.

8.1. Επισημαίνεται ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων, πληροφοριών, κ.λπ. που λαμβάνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Κατά συνέπεια, ΔΕΝ πρέπει να μας στέλνετε πληροφορίες και στοιχεία πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση πάντως που επιλέξετε να μας γνωστοποιήσετε στοιχεία σας όπως ενδεικτικά λόγω τηλεφωνικής παραγγελίας, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας προς χρήση αυτών αποκλειστικά και μόνον για την αποπληρωμή της παραγγελίας σας, ενώ η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει καθόλου τα στοιχεία αυτά.

8.2. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε με PayPal, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της PayPal, και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

8.3. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών  της Τράπεζας Πειραιώς  και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης . Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  1. Έλεγχος των στοιχείων σας

9.1. Εάν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση ή/και ενημέρωση σχετικά με τα στοιχεία σας που έχετε υποβάλει στη THE MONK, μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ασκήσετε και το δικαίωμα αντίρρησής σας.

9.2. Στο πλαίσιο των διαδικασιών ασφαλείας που ακολουθούμε, ενδέχεται να ζητήσουμε στοιχεία ταυτότητας χρήστη όπως αυτά έχουν δηλωθεί στην ιστοσελίδα μας πριν σας παράσχουμε οποιαδήποτε πληροφορία, προς επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας και προς διασφάλισή σας. Πρέπει να φροντίσετε για την ασφάλεια των πληροφοριών σας, καθώς θα φέρετε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιήσουμε ανταποκρινόμενοι σε αίτημα κάποιου ατόμου που χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τον κωδικό πρόσβασής σας. Συνιστούμε ιδιαίτερα να μην επιτρέψετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασής σας, καθώς αυτό θα έδινε σε άλλα άτομα που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

  1. Λήξη συμμετοχής ως μέλους

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε από μέλος από την Ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας. Εφόσον διαγραφείτε από μέλος μας, θα διαγράφουμε και τα όποια προσωπικά δεδομένα μας έχετε παραχωρήσει μέχρι τη διαγραφή σας ως μέλος της THE MONK. Κατ’ εξαίρεση συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και μετά τη λήξη της συμμετοχής σας στη THE MONK για τη διαμόρφωση των στατιστικών στοιχείων της Ιστοσελίδας μας (αφού πρώτα έχουν καταστεί ανώνυμα) καθώς και σε περίπτωση εκκρεμούς παραγγελίας ή οικονομικής ή άλλης εκκρεμότητας μεταξύ της εταιρίας μας και εσάς και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή τακτοποίησή/ικανοποίησή της.

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας

11.1 Η THE MONK (βλέπε ταχυδρομική διεύθυνση παρακάτω) είναι η υπεύθυνη επεξεργασίας των δεδομένων σας  προσωπικού χαρακτήρα  η οποία διεξάγεται δυνάμει της παρούσας Πολιτικής.

11.2. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που διατηρεί η THE MONK σχετικά με εσάς και μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα σύμφωνα με το Νόμο. Μπορείτε να υποβάλλετε ένα αίτημα πρόσβασης δωρεάν, ωστόσο, ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που ζητάτε, ενδέχεται να χρεώσουμε ένα ποσό για να καλύψουμε το κόστος της παροχής των λεπτομερειών για τις πληροφορίες που διαθέτουμε. Θα σας ενημερώνουμε για το ενδεχόμενο τέτοιων χρεώσεων με τη λήψη του αιτήματος πρόσβασής σας και θα περιμένουμε επιβεβαίωσή σας για τη συνέχιση της διαδικασίας και καταβολή αυτού του ποσού.

11.3. Είναι πάντα χαρά μας να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και τυχόν παράπονα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Εκτιμούμε πάντα το χρόνο που αφιερώνετε για να μας παράσχετε πληροφορίες ανατροφοδότησης οι οποίες μας βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι απολύτως ικανοποιημένοι, καθώς επιθυμούμε να επισκεφθείτε ξανά την Ιστοσελίδα μας και επίσης να μας συστήσετε στην οικογένεια και τους φίλους σας. Για τυχόν απορίες ή σχόλια σχετικά με τα παραπάνω, ή εάν θέλετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της Εξυπηρέτησης Πελατών της THE MONK μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ζωντανής συνομιλίας, δια τηλεφώνου ή ακόμα και με γραπτή επιστολή, θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι τηλεφωνικές κλήσεις ενδέχεται να καταγράφονται για εκπαιδευτικούς λόγους, για λόγους ασφαλείας ή για τον έλεγχο της υπηρεσίας. Τέλος, τηρείται αρχείο με όλες τις ζωντανές συνομιλίες ή τα σταλθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για λόγους παρακολούθησης αιτημάτων και για στατιστικούς λόγους.

11.4. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης μόνο σε αγγλικά και ελληνικά.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας ή στο +302377 110210.

Μπορείτε ακόμα να μας στείλετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνση:

ΠΙΤΣΙΟΡΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ουρανούπολη, Χαλκιδικής, 63075,
Ελλάδα

 

Κατά τα λοιπά ισχύουν και δεσμεύουν συνολικά οι Όροι και Προϋποθέσεις