Πολιτική Επιστροφών

 

Σκοπός του ΤΗΕ ΜΟΝΚ  είναι η παραγγελία  σας να σας ικανοποιεί 100%.

Γι’ αυτό  δίνετε  η δυνατότητα να επιστρέψετε όποιο  προϊόν επιθυμείτε με μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Όλα τα προϊόντα μας πληρούν αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου. Εάν ωστόσο μείνατε δυσαρεστημένοι από κάποιο ελαττωματικό προϊόν, επικοινωνήστε άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας μέσω email ή τηλεφωνικά.

Σας ενημερώνουμε ότι ο πελάτης μας  έχει το δικαίωμα  επιστροφής των ελαττωματικών προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων σ αυτόν ,  εφόσον αυτά  δεν είναι κατεστραμμένα και έχουν όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν και πλήρη τη συσκευασία του και όλα τα παρελκόμενα του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων γίνονται με χρέωση της εταιρείας.  Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να προβεί μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησης του αυτής έναντι του πελάτη. 

 

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της εταιρίας
γίνονται και στις περιπτώσεις που τα   προϊόντα  καταστράφηκαν κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία και  όταν παραδίδονται λάθος προϊόντα. Σε περίπτωση που ο πελάτης μας έχει παραλάβει το ελαττωματικό ή λάθος προϊόν, θα πρέπει να επιστρέφεται στην κατάσταση που παραδόθηκε αφού πρώτα επικοινωνήσετε άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας μέσω email ή τηλεφωνικά.
Το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι οι  δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.


Επιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη
Ο πελάτης μας διατηρεί πάντα το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το κόστος της επιστροφής των προϊόντων το οποίο και αφαιρείται από το ποσό που θα του επιστραφεί.
Αυτό που εμείς ζητάμε είναι να επιστραφούν τα προϊόντα στην αρχική τους συσκευασία και αχρησιμοποίητα και με  όλα τα παρελκόμενα του προϊόντος καθώς και τα πρωτότυπα έγγραφα που το συνόδευαν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής). μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.  Η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, μείον το κόστος μεταφορικών για τα επιστρεφόμενα προϊόντα, θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που το
THE MONK  θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη μας , θα γίνεται με τον ίδιο μέσο και όρους με το οποίο είχε γίνει και η αρχική είσπραξη-χρέωση.