Γευστικές προτάσεις

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ

Υλικά συνταγής

  • 1 γαλοπούλα 3,500kg
  • 4-5 κρεμμύδια, φρέσκα
  • 1 φλ. ρύζι καρολίνα
  • Άνηθο
  • 100γρ κουκουνάρι
  • 3 αυγά, βρασμένα
  • Λίγα συκωτάκια κότας
  • 250γρ δαμάσκηνα
  • Βούτυρο
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής

Πρώτα απ’ όλα ετοιμάζουμε τη γέμιση μας.

Ψιλοκόβουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας και τα μαραίνουμε με λίγο βούτυρο.

Συγχρόνως, ρίχνουμε και τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, αλατάκι και πιπεράκι.

Όταν τσιγαριστούν, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά  και προσθέτουμε το ρύζι, τον άνηθο, λίγο κουκουνάρι, τα δαμάσκηνα, τα αυγά κομμένα και μερικά συκωτάκια κότας για να γίνει η γέμιση πιο πολύ.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *