Βραβείο Γεύσης Great Taste Award & Olymp Award
Η πολυβραβευμένη σάλτσα Τομάτα Ανθότυρο Θυμάρι είναι ιδανική για μακαρόνια, ενώ είναι μαγειρεμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να σου προσφέρει μία ιδιαίτερη γλύκα στην επίγευση. Η οξύτητα της τομάτας, ισορροπεί υπέροχα με το ανθότυρο, ενώ το κρεμμύδι προσθέτει μία πικάντικη αίσθηση, την οποία “δροσίζει” το θυμάρι. Μπορείς να τη δοκιμάσεις αφού τη ζεστάνεις λίγο σε μακαρόνια, να την προσθέσεις σε μαγειρευτά αντί για χυμό τομάτας, ταιριάζει πολύ ωραία με χοιρινό ή κοτόπουλο, ενώ μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σαν ντιπ με κριτσινάκια ή σαν συνοδευτικό σε ψητά BBQ!