Αγαπάς τη γλυκόξινη γεύση; Σε αυτή την εκδοχή της θα τη λατρέψεις! Οι σιγομαγειρεμένες πιπεριές, δένουν υπέροχα με το αμύγδαλο και το μυστικό μείγμα μπαχαρικών, για να δημιουργηθεί μία σάλτσα που ταιριάζει με κοτόπουλο ή χοιρινό, με ρύζι, φάβα ή ακόμα και hot dog! Μπορείς ακόμα να την απολαύσεις και σαν ντιπ, πάνω σε κρακεράκια ή σαν συνοδευτικό σε μία ποικιλία τυριών!
H γλυκόξινη σάλτσα έχει λάβει το ανώτερο βραβείο γεύσης Great Taste Award με τους κριτές να τονίζουν ότι “έχει ζωντανό και έντονο χρώμα με νότες καπνιστής κόκκινης πιπεριάς” ενώ έχει βραβευτεί και στα Olymp Taste Awards!